Welkom op de website van TelcoWatch

TelcoWatch heeft websites voor vakantieverblijven op de Waddeneilanden, de Waddenkust, het IJsselmeer en de Noordzeekust van Zeeland tot Den Helder, en in de bossen in Drenthe en op de Veluwe:

 

Via de overkoepelende websites opdeWadden.nl en LangsdeKust.nl kunt u het complete aanbod van meer dan 2400 accommodaties bekijken. Verhuur wordt rechtstreeks door de verhuurder/eigenaar van de accommodatie gedaan.

Eigenaren/Verhuurders
Eigenaren en verhuurders van vakantieverblijven zoals vakantiehuizen, -appartementen, hotels, pensions, groepsverblijven, chalets, stacaravans, tenten en schepen op de Wadden kunnen hun accommodatie aanmelden voor deelname aan onze sites.
Wij werken NIET op provisiebasis, maar vragen een vast bedrag per jaar voor deelname aan onze sites: U heeft de kosten met 1 keer extra verhuren ruim terugverdiend.

Kijk gerust eens rond op onze sites. Meer informatie over deelname vindt u op de deelname-informatiepagina. U vindt daar ook actuele informatie over aantallen bezoekers en reserveringen die worden gedaan via de sites.